Coaching & NLP

Coaching betekent in feite niets meer dan dat ik jou begeleid opdat je op een prettige manier om kunt gaan met de dingen die je in je leven tegen komt – of het nu werk of privé is. Net als iedereen heb ook jij je in je jeugd vaste methoden aangeleerd om zo goed mogelijk te kunnen omgaan met situaties die je tegen kwam. Sommige van die aangeleerde ‘standaard’ manieren van reageren blijken nu soms een belemmering te kunnen zijn bij het adequaat reageren op nieuwe situaties en personen. Ik help jou om hiermee aan de slag te gaan, door gesprekken en door het gebruik van NLP-technieken.
(NLP staat voor neurolinguïstische programmering.) Het gaat er bij deze natuurgeneeskundige methodiek om dat jij jouw probleem op kan lossen door gebruik te maken van de hulpbronnen waar jij over beschikt. Je kan alles zelf oplossen, ik zal je daar bij begeleiden. 

Werkwijze
Jij gaat aan het werk onder mijn begeleiding. Gesprekken, oefeningen, huiswerkopdrachten, alles behoort tot de mogelijkheden. Je krijgt maatwerk, aangepast aan jouw persoon en jouw situatie. We werken met een korte reeks van sessies, doorgaans zullen vijf sessies volstaan. 

Effectief bij
Dreigende burnout, beslissingen inzake loopbaan of privéleven, hardnekkige obstakels die je elke keer tegenkomt, gedragingen van jezelf die je ongewenst vindt, etc.