Wie ben ik?

Wie is Jeannot Kant?

Ik ben eind 1956 in Den Haag geboren. Daar woon en werk ik nog steeds. 

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als sociaal-wetenschappelijk onderzoeker. Zoekende naar de waarde van het leven kwam ik in 2003 bij Reiki terecht. Hierdoor begon een proces van mentale en emotionele genezing: stukje bij beetje kwam ik meer bij mijzelf, dus ook bij mijn gevoel. Vervolgens verminderden mijn lichamelijke klachten (allergie en rugklachten).

Ik wilde verder op het pad der natuurgeneeswijzen. Daarom ben ik naar de academie voor polyenergetische therapie gegaan. Met de diverse technieken uit NLP, hypnotherapie, regressie- en reïncarnatietherapie en energiewerk die ik daar op effectieve wijze heb leren combineren, heb ik veel cliënten in mijn praktijk kunnen begeleiden zodat ze hun levenspad prettiger verder kunnen vervolgen. Ik ben in 2007 afgestudeerd. 

Maar uitgeleerd ben ik nooit, dus ik blijf mij na- en bijscholen. Zo ben ik in april 2013 gecertificeerd als aurahealer en in juni 2016 als hypnotherapeut. Ik heb nl. bij Trance Art Academie de opleiding tot hypno- en regressietherapeut gevolgd, omdat ik mijn vaardigheden op dit vlak wilde uitbreiden. (Voor meer info over de gevolgde opleidingen,  klik hier.)

Over mijn privé leven wil ik melden dat ik een enthousiast amateur-muzikant ben (contrabas, gitaar en zang). Ook heb ik plezier in fotografie en film. Ik wandel graag in de bergen waarbij onze vintage vouwcaravan onze uitvalsbasis is. Mijn ‘guilty pleasure’: motorrijden 😉 Maar het allerleukste is toch wel om opa te zijn van een bende kleinkinderen. 🙂