Links

Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten
De beroepsvereniging waarbij ik lid van ben. Op de site staat ook informatie die interessant is voor wie een therapeut zoekt.

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
De stichting ‘Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg’ (RBCZ) is een organisatie die therapeuten in de complementaire en alternatieve gezondheidszorg, de mogelijkheid biedt zich gekwalificeerd te registreren en die belanghebbenden betrouwbare en actuele informatie geeft over de aangesloten beroepsbeoefenaren (BCZ® register-therapeut).

Tuchtrecht Complementaire Zorg
Informatie over het tuchtrecht complementaire zorg, waar ik onder val.

Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg
Ministerieel goedgekeurde geschillencommissie, waar ook ik onder val.

The New Health Company
Het netwerk van Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok waarbij ik aangesloten ben. Mirella en Harald hebben een zeer effectieve methode ontwikkeld om van je rookverslaving af te komen. Ik ben er door hen in geschoold.

Trance Art Academie
Geïnspireerde, vakkundige en  toegewijde opleiding in Den Haag, die opleidt tot deskundige hypnotherapeuten, aura- en chakrahealers en -readers en systeemopstellers.

Spirituele werkplaats Le Triskell
Hier geef ik workshops over Mindful Reiki, inwijdingen in Reiki gecombineerd met de kunst van in het ‘nu’ leven, en over Shambala-Reiki. Deze site is tijdelijk offline.

Spiritueel Adviesbureau Yinas
Op basis van het aloude orakel I Tjing en jouw energetische uitstraling analyseert Astrid Zoutenbier jouw situatie, in het bijzonder je kansen en bedreigingen. Astrid zelf omschrijft het als ‘verbetering van de kwaliteit van je leven’: “de I Tjing is gericht op herstel van balans waardoor je meer in harmonie komt met jezelf en je omgeving”. Astrid is een van de weinige I Tjing specialisten in Nederland. Voorts werkt zij als healer, medium en familie opsteller.

Ontmoeting met mezelf
In Capelle aan de IJssel is de polyenergetische praktijk van mijn collega en ex-studiegenoot Cindy Jue gevestigd. Vanuit een haarscherpe intuïtie en vanuit haar hart begeleidt zij de cliënt liefdevol en effectief. Ze is degelijk opgeleid in het gebruik van diverse methodes, maar de techniek overheerst bij haar nooit. Ze is een kanjer in het afstemmen op de cliënt en weet van daaruit wat te doen. Dat kan in een enkel geval confronterend zijn, maar zij doet dit zo liefdevol en respectvol dat het altijd veilig blijft. Bij haar ben je in goede handen.